Влез Регистрация
Кошница 0 позиции
+35924940091
Работно време:
Пон-Пет 09-18

Как извозваме отпадъците

След като бъде приета ващата заявка съдържаща информация за типовете, количествата и локацията на отпадъците, стартирме процес по по обработка на заявката - допълваме липсващата информация. /ако има такава/ предлагаме дата и час за извозване и я съгласуваме с клиента.

Цени за рециклиране и извозване

Всяка една услуги и всеки продукт в платформата ни има своя цена, която клиентите ни заплащат.

При заявяване и включване на някои продукти и/или услуги в контейнера, системата ни калкулира цени за тяхната доставка, базирани на теглото им и разстоянието за транспорт.

Възможно е при обработката на заявката от администраторите ни, ние да Ви предложим корекция в тази цена, стремейки се да направим процесите по-ефективни и финансово изгодни за Вас.

Извозване на отпадъците

Извозваме отпадъците в уговорения ден и час. Заедно с клиента подписваме подготвения приемо - протокол.. Изнасяме отпадъците от сградата и ги транспортираме до нашата база за рециклиране.

Разтоварване и претегляне

Сортираме приетите отпадъци след разтоварване. Претегляме ги по партиди и издаваме необходимите документи.

Унищожение на информационните носители

Унищожаваме подлежащите на унищожение устройства или информационни носители посредством изтриване, пробиване или шредиране. Издаваме подробни сертификати за унищожение, гарантиращи спазването за нормативните изисквания.

Финално отчитане на заявката

Издаване на задължителните справки, фактури и финално плащане.

Внимание! Неправилен телефонен номер, неточен или непълен адрес, непълно или неточн оописание на отпадъците може да доведе до допълнително забавяне! Моля, проверете внимателно вашите лични данни при регистрация и поръчка. Поверителността на вашите регистрационни данни е гарантирана.

Извозването на отпадъци или доставката на наши продукти се извършва всеки работен ден от 9:00 до 18:00 часа, а в събота и неделя няма извозвания и доставки. Продуктите, които поръчате в събота и неделя, ще се доставят в понеделник. Срокът за доставка зависи от времето, в което е била направена поръчката и от наличността на стоките на склад:

  • ако поръчката е потвърдена от Логистиката ни за доставка преди 12:00 часа, продуктите могат да бъдат доставени на следващия работен ден между 10:00 и 15:00 часа или между 15:00 и 20:00 часа;
  • ако поръчката е потвърдена от Логистиката ни за доставка след 12:00 часа, стоките могат да бъдат доставени на следващия работен ден между 15:00 и 18:00 часа.

Можете също да посочите всеки друг удобен час за доставка и/или извозване в удобен за вас час. Другият срок за доставка, както и времето за доставка до населените места в региона се определя по споразумение с клиента.

Място за извозване или доставка

Доставка осуществляется по адресу, указанному при оформлении заказа. Если необходимо доставить товар по иному адресу, необходимо сообщить адрес менеджеру Службы доставки, который свяжется с вами непосредственно после оформления заказа на сайте.

Правила

След доставка ще ви бъдат предоставени всички необходими документи за покупката: стока, касови чекове, както и гаранционна карта. документите, изпратени до вас от куриера, са окончателни, куриерът няма право да коригира цената.Разходите за доставка са подчертани в отделна колона в документите за покупка.

Внимание! Молим ви да запомните, че трябва да проверите всички технически параметри и потребителски свойства на закупения продукт с нашия мениджър преди да закупите продукта. Задълженията на служителите на Службата за доставка не включват консултации и коментиране на потребителските свойства на стоките. Ако трябва да инсталирате закупените в нашия магазин стоки, трябва да информирате нашия мениджър.Когато ви доставят поръчаните стоки, проверете пълнотата на доставените стоки, функционалността на стоките, съответствието на доставените стоки с описанието на нашия уебсайт, също така проверете стоките за механични повреди. Ако не декларирате претенции за механични повреди при получаване на стоките, такива претенции няма да бъдат разглеждани в бъдеще. В случай на въпроси, желания и оплаквания, моля, свържете се с нас на следните координати:

Национален телефон: 0700 11 007

Електронна поща: sales@ecologica.bg

Влез Регистрация
Кошница 0 позиции
на сума 0 лв.