Влез Регистрация
Кошница 0 позиции
+35924940091
Работно време:
Пон-Пет 09-18

Как да заявите

Процедурата за заявяване в нашата онлайн платформа е много проста и се състои от няколко стъпки.

1. Пускане на заявка

След като изберете продукт, кликнете върху бутона "Добави в контейнера" - продуктът ще бъде добавен към вашата количка.

След това, ако сте приключили с избора на продукт, щракнете върху контейнера.

Всички избрани от вас продукти ще бъдат изброени на страницата за пазаруване.

В полето Количество може да промените количеството артикули за закупуване. След промяна на количеството стоки, трябва да кликнете върху бутона „Преизчисляване“, за да преизчислите общата сума на поръчката. 

В графата Действия за всеки продукт можете да направите следното: или да премахнете продукта от количката, или да отложите продукта за по-късно.

Можете също да въведете кода за отстъпка в съответното поле.

2. Регистрация и потвърждение на поръчката

След като въведете необходимата информация за доставката на стоките (име на получателя, адрес за доставка, информация за контакт, начин на доставка, начин на плащане и др.) За да направите поръчка, щракнете върху бутона Checkout.

Копие от поръчката ще бъде изпратено на вашия имейл адрес, посочен при извършване на поръчката.

Внимание! Неправилен телефонен номер, неточен или непълен адрес може да доведе до допълнително забавяне! Моля, проверете внимателно личните си данни при регистрация и поръчка.

След известно време (обикновено в рамките на един час) след извършване на покупка, ние ще се свържем с вас, използвайки информацията за контакт, посочена по време на процеса на поръчката, за да уточним уточните подробностите.

Забележка: На уебсайта на магазина има Регистрация за редовни клиенти. Във вашия профил можете да видите съдържанието на кошницата, историята на вашите поръчки, както и да повторите или отмените поръчка, да се абонирате за бюлетина на магазина.

3. Плащане и цени

Цените, посочени на уебсайта, са крайни и не изискват допълнителни плащания при стандартни условия за доставка. Всички данъци са включени в цената на артикула.

Внимание! Можете да изберете само един начин на плащане за всяка отделна поръчка. Невъзможно е да платите поръчката на вноски по различни начини.

Възможни начини на плащане:

  • плащане с платежно нареждане (по банков път).
  • ще се постараем скоро да пуснем и плащане с карта или paypal.
  • стандартното време за плащане е 10 дни след извозване на отпадъците Ви, но е възможно е да поискаме частично или цялостно авансово плащане при особени случаи.
  • стандартният начин за плащане на заявени контейнери за събиране на отпадъци е авансово преди доставка.
Влез Регистрация
Кошница 0 позиции
на сума 0 лв.